Talles

Els tutús tenen tres talles que es corresponen a les següents mides de cintura:

S- 47 cm
M- 52 cm
L- 57 cm

Els complements no tenen talla. Estan dissenyats perquè puguin ser gaudits sigui quina sigui l’edat i la mida dels nens i nenes.

Edat

Les disfresses estan recomanades per a nens i nenes a partir de 3 anys perquè alguns element contenen peces petites.

Comandes personalitzades

Si voleu personalitzar una disfressa o fer una comanda especial poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte. Us farem una estimació de preu i temps de confecció.

Cura

Aconsellem guardar el tutú dins l’embalatge original o penjat en un penjador de pinces. No es pot posar a la rentadora ni a l’assecadora. Es pot rentar amb un drap humit o una tovalloleta.

Per donar el màxim volum al tutú, un cop tret de l’embalatge, recomanem que el sacsegeu. Per tornar-lo a desar dins la capsa, plegueu-lo com un paraigües amb la part interna del tutú a fora.

Quant als complements, les capes de ras es poden rentar a mà amb aigua freda i planxar a baixa temperatura, sense vapor. L’armilla i el mocador de cowboy es poden rentar amb aigua freda i planxar amb vapor. La resta dels complements no us recomanem que els poseu a la rentadora ni els planxeu.

Compra i elecció dels elements

Podeu comprar un tutú i un pack de disfressa. També podeu comprar un o més tutús sols, i un o més packs de disfresses sols.

Amb la col·lecció actual teniu dues possibles combinacions per a cada color de tutú (per exemple, pel tutú vermell teniu la caputxeta i la marieta). Anirem ampliant la col·lecció i les seves possibles combinacions.

Pagament

Podeu pagar amb targeta de crèdit mitjançant Paypal o amb el teu propi compte de Paypal.

Shares