En cumplimient de la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de desembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, Ninona Handmade, ubicada al C/ Moratín 3. Mataró 08302 Barcelona, emmagatzemarà en fitxers automatitzats propietat de Ninona Handmade les dades de caràcter personal obtingudes a través d’aquesta pàgina Web. Dades que rebran el tractament estipulat per l’esmentada Ley Orgánica de Protección de Datos.

Les dades personals que ens aportis seran objecte de tractament amb les següents finalitats:

Facilitar el contacte amb l’empresa

Atendre les sol·licituds que ens plantegis

Proporcionar-te informació sobre els productes de Ninona Handmade incloent, en relació amb els esmentats productes, l’enviament de comunicacions comercials per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent (com SMS).

Subministrar informació sobre activitats promocionals, publicitàries i novetats de l’empresa en general.

Gestionar seleccions de personal i/o gestions de caràcter administrativo-econòmico-comercial que es requereixin.

La complementació per part dels usuaris de qualsevol dels formularis que figuren en aquesta pàgina web suposa que els mateixos presten el seu consentiment exprés a la recollida de les seves dades per part de Ninona Handmade, sabent que aquestes dades seran emmagatzemades temporalment en els arxius informatitzats propietat del mateix.

Ninona Handmade, amb domicili social al C/ Moratín 3. Mataró 08302 Barcelona, com a responsable del fitxer, es compromet a respectar la confidencialitat de la teva informació de caràcter personal i a garantir l’exercici dels teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant carta dirigida a l’adreça anteriorment indicada, a ninonahandmade@gmail.com.

Els usuaris respondran en qualsevol cas, tant de la veracitat de les dades que aquests facilitin, com dels danys i perjudicis que es poguessin derivar o fossin ocasionats en cas de facilitar dades defectuoses, falses, inexactes, incompletes o no actualitzades, reservant-se el titular del fitxer, el dret a excloure dels serveis registrats, a tot usuari que hagi facilitat dades falses o errònies, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

Aquesta Web és per a l’us personal de l’usuari i no comercial. Està prohibit copiar, modificar, distribuir, transmetre, publicar o explotar comercialment qualsevol contingut, producte o servei d’aquesta Web.

Shares