NinonaQuisomNinona Handmade som un taller artesanal de disfresses de qualitat on fem realitat els somnis de les petites de 3 a 8 anys. Les disfresses Ninona Handmade estan fetes a mà i donen vida a personatges clàssics amb estil modern i actual sempre amb l’objectiu de fomentar el joc, la creativitat i la intel·ligència múltiple. El concepte de jugabilitat és l’eix de totes les nostres creacions perquè defensem el joc infantil de qualitat.

A Ninona Handmade sempre estem creant nous complements que les estrelles de la casa podran combinar amb la faldilla de tul, l’element principal de la disfressa. Els nostres dissenys estan al servei de la creativitat i la fantasia, ja que es poden realitzar infinites combinacions amb l’objectiu que les petites puguin adaptar la disfressa a la seva personalitat. Imagineu una princesa amb corona i amb capa? La fantasia i la diversió estan garantides.

La nostra col·lecció és atemporal permetent a les nenes viure els seus personatges en qualsevol estació de l’any, ja sigui en una data assenyalada o en els seus jocs a casa. Això és possible perquè la idea de talla i de tendència no existeix a Ninona Handmade. Les menudes es vestiran de forma divertida, original i diferent any rere any, sigui tardor o primavera.

La nostra exigència ens permet elaborar disfresses elegants, maques i pràctiques també, perquè coneixem molt bé les nostres petites clientes, elles necessiten llibertat de moviment per viure grans aventures.

A Ninona Handmade no parem mai la nostra recerca de nous mons de creativitat i fantasia i ben aviat podrem oferir disfresses també per a nens.

Si teniu alguna idea i penseu que us podríem ajudar a fer-la realitat amb el nostre estil, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres! Ens podeu enviar un missatge a través del formulari de contacte, us respondrem de seguida.

A Ninona Handmade també oferim productes artesans per a nadons i idees per fer úniques les vostres celebracions.

Shares