superkid ed
d superkid antifaç
d superkid capa volant
d superkid capa
d superkid

La disfressa de superkid inclou un tutú blau, la capa i la faixa de ras i l’antifaç.

El tutú esta elaborat a mà, amb tul de primera qualitat. La cintura té una goma elàstica que facilita l’autonomia per posar i treure en qualsevol moment. Hi ha tres talles disponibles, corresponents a les següents mides de cintura: 60cm, 50cm i 45cm

Els elements que formen el pack de complements de la disfressa estan dissenyats en talla única perquè puguin ser gaudits per nens i nenes d’edats i mides ben diverses, i perquè els puguin acompanyar en el seu joc durant molts anys. Tots els complements estan elaborats a mà. Si s’observen amb cura, s’hi poden identificar petits trets distintius que fan de cadascun d’ells una peça única.

El tutú blau també es pot combinar amb el pack de complements de la disfressa de cowgirl.

60,00€

Clear
Categoria: . Etiqueta: . SKU: N/A.

Informació addicional

Mida

Gran 60 cm, Mitjana 50 cm, Petita 45 cm

També us recomanem…

 • Complements Cowgirl
  Complements Cowgirl

  Complements Cowgirl

  23,00€

  Complements Cowgirl

  23,00€

  El pack de complements de la disfressa de cowgirl inclou l’armilla texana i el mocador de coll.

  Els elements que formen el pack de complements de la disfressa estan dissenyats en talla única perquè puguin ser gaudits per nens i nenes d’edats i mides ben diverses, i perquè els puguin acompanyar en el seu joc durant molts anys. Tots els complements estan elaborats a mà. Si s’observen amb cura, s’hi poden identificar les petites diferències que fan de cadascuna d’elles una peça única.

  Es pot combinar amb un tutú blau