cowgirl
cowgirl
cowgirl armilla
cowgirl armilla i mocador
cowgirl armilla detall
cowgirl armilla detall fleco
cowgirl mocador
cowgirl mocador detall
cowgirl armilla i mocador detall

El pack de complements de la disfressa de cowgirl inclou l’armilla texana i el mocador de coll.

Els elements que formen el pack de complements de la disfressa estan dissenyats en talla única perquè puguin ser gaudits per nens i nenes d’edats i mides ben diverses, i perquè els puguin acompanyar en el seu joc durant molts anys. Tots els complements estan elaborats a mà. Si s’observen amb cura, s’hi poden identificar les petites diferències que fan de cadascuna d’elles una peça única.

Es pot combinar amb un tutú blau

21,00€

Categoria: .

També us recomanem…

 • Tutú blau
  Tutú blau

  Tutú blau

  25,00€

  Tutú blau

  25,00€

  Els tutús estan elaborats a mà, amb tul de primera qualitat. Si s’observen amb cura, s’hi poden identificar petits trets distintius que fan de cadascun d’ells una peça única.

  La cintura té una goma elàstica que facilita l’autonomia per posar i treure en qualsevol moment. Hi ha tres talles disponibles, corresponents a les següents mides de cintura: 60cm, 50cm i 45cm.

  El tutú blau es pot combinar amb els packs de complements de les disfresses de cowgirl i de superkid.

 • Superkid
  Superkid

  Superkid

  47,50€

  Superkid

  47,50€

  La disfressa de superkid inclou un tutú blau, la capa i la faixa de ras i l’antifaç.

  El tutú esta elaborat a mà, amb tul de primera qualitat. La cintura té una goma elàstica que facilita l’autonomia per posar i treure en qualsevol moment. Hi ha tres talles disponibles, corresponents a les següents mides de cintura: 60cm, 50cm i 45cm

  Els elements que formen el pack de complements de la disfressa estan dissenyats en talla única perquè puguin ser gaudits per nens i nenes d’edats i mides ben diverses, i perquè els puguin acompanyar en el seu joc durant molts anys. Tots els complements estan elaborats a mà. Si s’observen amb cura, s’hi poden identificar petits trets distintius que fan de cadascun d’ells una peça única.

  El tutú blau també es pot combinar amb el pack de complements de la disfressa de cowgirl.