fada-1
fada ales b
fada ales br
fada ales detall
fada diadema br
fada corona 2
fada corona flor 3
fada corona
fada faixa 3

El pack de complements de la disfressa de fada del bosc inclou les ales d’organzí rosa, la diadema i la faixa de flors.
Els elements que formen el pack de complements de la disfressa estan dissenyats en talla única perquè puguin ser gaudits per nens i nenes d’edats i mides ben diverses, i perquè els puguin acompanyar en el seu joc durant molts anys. Tots els complements estan elaborats a mà. Si s’observen amb cura, s’hi poden identificar les petites diferències que fan de cadascuna d’elles una peça única.
Es pot combinar amb un tutú rosa

34,50€

Categoria: .

També us recomanem…

 • Princesa
  Princesa

  Princesa

  60,00€

  Princesa

  60,00€

  La disfressa de princesa inclou un tutú rosa, la capa de ras i la corona.

  El tutú esta elaborat a mà, amb tul de primera qualitat. La cintura té una goma elàstica que facilita l’autonomia per posar i treure en qualsevol moment. Hi ha tres talles disponibles, corresponents a les següents mides de cintura: 60cm, 50cm i 45cm

  Els elements que formen el pack de complements de la disfressa estan dissenyats en talla única perquè puguin ser gaudits per nens i nenes d’edats i mides ben diverses, i perquè els puguin acompanyar en el seu joc durant molts anys. Tots els complements estan elaborats a mà. Si s’observen amb cura, s’hi poden identificar petits trets distintius que fan de cadascun d’ells una peça única.

  El tutú rosa també es pot combinar amb el pack de complements de la disfressa de fada del bosc.

 • Tutú rosa
  Tutú rosa

  Tutú rosa

  35,00€

  Tutú rosa

  35,00€

  Els tutús estan elaborats a mà, amb tul de primera qualitat. Si s’observen amb cura, s’hi poden identificar petits trets distintius que fan de cadascun d’ells una peça única.

  La cintura té una goma elàstica que facilita l’autonomia per posar i treure en qualsevol moment. Hi ha tres talles disponibles, corresponents a les següents mides de cintura: 60cm, 50cm i 45cm.

  El tutú rosa es pot combinar amb els packs de complements de les disfresses de fada del bosc i de princesa.