superkid-1
superkid capa
superkid capa
superkid capa 2
superkid capa detall
superkid
superkid faixa i antifaç
superkid antifaç 2
superkid antifaç detall

El pack de complements de la disfressa de superkid inclou la capa i la faixa de ras i l’antifaç.
Els elements que formen el pack de complements de la disfressa estan dissenyats en talla única perquè puguin ser gaudits per nens i nenes d’edats i mides ben diverses, i perquè els puguin acompanyar en el seu joc durant molts anys. Tots els complements estan elaborats a mà. Si s’observen amb cura, s’hi poden identificar les petites diferències que fan de cadascuna d’elles una peça única.
Es pot combinar amb un tutú blau

28,50€

Categoria: .

També us recomanem…

 • Cowgirl
  Cowgirl

  Cowgirl

  55,00€

  Cowgirl

  55,00€

  La disfressa de cowboy inclou un tutú blau, l’armilla texana i el mocador de coll.

  El tutú esta elaborat a mà, amb tul de primera qualitat. La cintura té una goma elàstica que facilita l’autonomia per posar i treure en qualsevol moment. Hi ha tres talles disponibles, corresponents a les següents mides de cintura: 60cm, 50cm i 45cm

  Els elements que formen el pack de complements de la disfressa estan dissenyats en talla única perquè puguin ser gaudits per nens i nenes d’edats i mides ben diverses, i perquè els puguin acompanyar en el seu joc durant molts anys. Tots els complements estan elaborats a mà. Si s’observen amb cura, s’hi poden identificar petits trets distintius que fan de cadascun d’ells una peça única.

  El tutú blau també es pot combinar amb el pack de complements de la disfressa de superkid.

 • Tutú blau
  Tutú blau

  Tutú blau

  35,00€

  Tutú blau

  35,00€

  Els tutús estan elaborats a mà, amb tul de primera qualitat. Si s’observen amb cura, s’hi poden identificar petits trets distintius que fan de cadascun d’ells una peça única.

  La cintura té una goma elàstica que facilita l’autonomia per posar i treure en qualsevol moment. Hi ha tres talles disponibles, corresponents a les següents mides de cintura: 60cm, 50cm i 45cm.

  El tutú blau es pot combinar amb els packs de complements de les disfresses de cowgirl i de superkid.