caputxeta ed
d caputxeta cara
d caputxeta esquena
d caputxeta perfil

La disfressa de caputxeta vermella inclou un tutú vermell, una capa de ras vermell amb la part interior de quadrets de vichy, i un davantal amb els mateixos quadrets de vichy.

El tutú esta elaborat a mà, amb tul de primera qualitat. La cintura té una goma elàstica que facilita l’autonomia per posar i treure en qualsevol moment. Hi ha tres talles disponibles, corresponents a les següents mides de cintura: 60cm, 50cm i 45cm

Els elements que formen el pack de complements de la disfressa estan dissenyats en talla única perquè puguin ser gaudits per nens i nenes d’edats i mides ben diverses, i perquè els puguin acompanyar en el seu joc durant molts anys. Tots els complements estan elaborats a mà. Si s’observen amb cura, s’hi poden identificar petits trets distintius que fan de cadascun d’ells una peça única.

El tutú vermell també es pot combinar amb el pack de complements de la disfressa de marieta.

63,00€

Clear
Categoria: . Etiqueta: . SKU: N/A.

Informació addicional

Mida

Gran 60 cm, Mitjana 50 cm, Petita 45 cm

També us recomanem…

 • Complements Marieta
  Complements Marieta

  Complements Marieta

  35,50€

  Complements Marieta

  35,50€

  El pack de complements de la disfressa de marieta inclou la capa addicional de tutú amb pompons negres, les ales d’organzí vermell i les antenes. Les antenes tenen uns clips que permeten subjectar-les en els cabells més fins.
  Els elements que formen el pack de complements de la disfressa estan dissenyats en talla única perquè puguin ser gaudits per nens i nenes d’edats i mides ben diverses, i perquè els puguin acompanyar en el seu joc durant molts anys. Tots els complements estan elaborats a mà. Si s’observen amb cura, s’hi poden identificar les petites diferències que fan de cadascuna d’elles una peça única.
  Es pot combinar amb un tutú vermell.